Menu

Proef het platteland
Het eten en drinken op onze menukaart past bij de landelijke omgeving van de theeschenkerij. Zo vind je er naast koffie en thee, heerlijke sapjes van Schulp, frisdranken van Naturfrisk of een glas verse muntthee. En uiteraard staat er zelfgebakken appeltaart op de kaart, maar ook vegan walnotenkoek of boterhammen met Harfsense eiersalade.

Met onze kaart willen we je het 'op bezoek'-gevoel geven, we hebben een aantal vaste gerechten op de kaart en verder koken en bakken we met een dagelijks wisselend aanbod. Je kunt in elk geval altijd kiezen uit verschillende gerechten of zoetigheden.

Koffie/thee, lunch, en borrel
Van vrijdag t/m zondag vind je voor elk moment van de dag wel iets op onze menukaart. De omgeving maakt de sfeer compleet: koffietijd met een concert van vogelgezang - lunchtijd met de zon op je gezicht - theetijd met de geur van vers gemaaid gras - borreltijd met je blote voeten in het gras.

Menukaart

Heb je specifieke dieetwensen of vragen? Laat het ons weten!

Uit eigen tuin
In de theeschenkerij geniet je mee van de oogst uit onze tuin. Courgettesoep als de courgetteplant overvloedig produceert, aardbeientaartjes als de zomerkoninkjes rijp zijn en natuurlijk altijd kraakverse sla. Appelsap van appels uit de boomgaard en walnoten van onze eigen notenboom. 

Zoveel mogelijk van wat er op ons land staat, vind je terug op je bord! En mocht je een kip voorbij zien scharrelen, dan weet je ook waar de eieren vandaan komen...